Miting în sprijinul acțiunilor Rusiei în Siria, la București

1

Un miting în sprijinul acțiunilor din Federația Rusă în Siria a avut loc duminica, la Ambasada Rusiei la București, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al misiunii diplomatice.

Potrivit organizatorilor, Liga Arabă Siriană și Uniunea Română Studenților sirieni din România, mitingul a vizat ”aprecierea pentru sprijinul Siriei, din partea Rusiei în lupta împotriva terorismului.”

La eveniment au participat  mai multe zeci de persoane, a declarat pentru RIA Novosti la telefon atașatul de presă al Ambasadei Rusiei în România Vasily Potenga.

Organizatorii au predat la ambasada Rusiei o scrisoare de mulțumire.

„Noi, cetățenii Republicii Arabe Siriene, care locuiesc în România, dorim să mulțumim Federației Ruse – o țară prietenoasă,  care estimează corect criza siriană,” – se arată în scrisoarea, care a fost pusă la dispoziția RIA Novosti.

. „Astăzi (la această întâlnire), vom prezenta întregul spectru de imigranți sirieni, care au venit să-și exprime sprijinul pentru aspirațiile nobile și sincere ale poporului rus și guvernul lor pentru a ajuta poporul sirian de la începutul crizei în toate sferele:. Economice, sociale, politice, diplomatice și militare. în special în ceea ce privește conflictul Wahhabi terorismului. Trăiască prietenie ruso-siriene! ” – se arată în textul scrisorii.

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.