Miting în sprijinul acțiunilor Rusiei în Siria, la București

Share:

Un miting în sprijinul acțiunilor din Federația Rusă în Siria a avut loc duminica, la Ambasada Rusiei la București, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al misiunii diplomatice.

Potrivit organizatorilor, Liga Arabă Siriană și Uniunea Română Studenților sirieni din România, mitingul a vizat ”aprecierea pentru sprijinul Siriei, din partea Rusiei în lupta împotriva terorismului.”

La eveniment au participat  mai multe zeci de persoane, a declarat pentru RIA Novosti la telefon atașatul de presă al Ambasadei Rusiei în România Vasily Potenga.

Organizatorii au predat la ambasada Rusiei o scrisoare de mulțumire.

„Noi, cetățenii Republicii Arabe Siriene, care locuiesc în România, dorim să mulțumim Federației Ruse – o țară prietenoasă,  care estimează corect criza siriană,” – se arată în scrisoarea, care a fost pusă la dispoziția RIA Novosti.

. „Astăzi (la această întâlnire), vom prezenta întregul spectru de imigranți sirieni, care au venit să-și exprime sprijinul pentru aspirațiile nobile și sincere ale poporului rus și guvernul lor pentru a ajuta poporul sirian de la începutul crizei în toate sferele:. Economice, sociale, politice, diplomatice și militare. în special în ceea ce privește conflictul Wahhabi terorismului. Trăiască prietenie ruso-siriene! ” – se arată în textul scrisorii.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.