Un elicopter s-a prăbușit lângă Tripoli. Mai multe victime!

0

Un elicopter s-a prăbușit marți în Libia, lângă Tripoli, având la bord 23 de persoane, printre care, probabil, șefi militari cu legături în milițiile care dețin controlul asupra capitalei, potrivit unui responsabil din domeniul securității și unei agenții de presă, informează AFP.

‘Nu cunoaștem numărul victimelor și nu știm dacă există supraviețuitori’, a declarat acest responsabil pentru AFP, la Tripoli, precizând că nu se știe deocamdată care a fost cauza accidentului.

Potrivit agenției de presă Lana, apropiată guvernului libian recunoscut de comunitatea internațională, este posibil ca aparatul de zbor să fi transportat mai mulți șefi ai coaliției de miliții Fajr Libya (Zorii Libiei), printre care Hussein Abou Dayya, comandant al milițiilor din vestul Libiei, și șeful miliției Chouhada al-Zawia, Souheib el-Rammah.

Elicopterul s-a prăbușit lângă Zaiwa, la circa 45 de kilometri vest de Tripoli, potrivit agenției.

Libia este cufundată în haos după înlăturarea de la putere a lui Muammar Gaddafi, în 2011, iar din 2014 două autorități politice își dispută puterea, autoritatea din Tripoli și cea cu sediul în est, singura recunoscută pe plan internațional.

Comunitatea internațională încearcă să exercite presiuni în vederea semnării un acord pe marginea formării unui guvern de uniune, acord care este dezbătut în prezent sub egida ONU.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.