Dan Cristian Popescu pune, din nou, tunurile pe primarul Onțanu

0

Deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, a trimis pe adresa redacției un comunicat de presă extrem de acid la adresa primarului sectorului 2, Neculai Onțanu.

Prezentăm în continuare comunicatul de presă al liberalului:

„În UE se dezvoltă smart cities, primarul Onțanu tot la panseluțe a rămas!

Cum nimic nu se schimbă în administraţia Onţanu, după 12 ani de plantat panseluțe, tradiția îngopării banilor locuitorilor Sectorului 2 se păstrează și în acest an.

În prag de iarnă, milioane de euro ai cetăţenilor din Sectorul 2 sunt îngropați în panseluțele plantate de primarul Neculai Onțanu.

O dată cu panseluțele, primarul îngroapă și promisiunile din campanie legate de reabilitarea termică a blocurilor – Sectorul 2 fiind codaș la termoizolare şi promisiunile vizând asfaltarea sectorului – existând porțiuni extinse de cartiere în sectorul 2 care arată ca în mediul rural.

Banii cetăţenilor sunt aruncaţi la propriu pentru panseluţe, iarbă şi diverse floricele- plantate şi replantate periodic. Primarul Neculai Onţanu nu se zgârceşte de la nicio cheltuială a banului public pe exerciţii de imagine – că sunt floricele, sau sunt serbări câmpeneşti în mijlocul oraşului.

Sectorul 2 este ţinut în loc de corupţia şi lipsa de competenţa managerială a administraţiei. În timp ce în UE se creează ecosisteme urbane – smart cities – care îmbină dezvoltarea urbană modernă, cu gestionarea rațională a resurselor financiare publice și cu standarde ridicate de viață pentru locuitorii orașului, primarul Onțanu se ține tot de îngropat panseluțe și spăgi”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.