Numărul morților din Club Colectiv a crescut la 47

0

Liviu Zaharescu era din Braşov şi fusese internat la Spitalul de Arşi. El a încetat din viaţă luni seara, astfel că bilanţul morţilor în tragedia de la clubul Colectiv a ajuns la 47.

Liviu Zaharescu era absolvent al Facultăţii de Marketing de la ASE, iar de câţiva ani lucra ca fotograf de concerte pentru publicaţia online Let’s Rock România. Liviu Zaharescu avea 25 de ani. El tocmai îşi cumpărase echipament foto nou şi era în prima linie de fotografi în seara dezastrului de la clubul Colectiv.

Andrada Mihăilescu, prietena lui Liviu Zaharescu, a fost şi ea rănită în incendiul din clubul Colectiv şi se află în continuare internată în spital.

În urmă cu câteva zile, mama lui Liviu Zaharescu le trimitea un mesaj sfâşietor prietenilor acestuia. „Pentru toți cei care au aflat și pentru toți cei care încă nu știu! Liviu, scumpul meu băiat, este într-o situație critică! Este în stare gravă la Spitalul de Arși în urma incidentului de la Colectiv. A trecut stabil peste primele 48 de ore ceea ce este o bătălie câștigată! A făcut prima operație de grefare de piele. În următoarea săptămână Dumnezeu trebuie să îl ocrotească să NU facă nicio infecţie s-au complicaţie pulmonară! Este puternic şi este un luptător! Să ne rugăm să aibă toată forţa necesară să treacă peste această săptămână!”, scria Grațiela Zaharescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.