Băsescu s-a întâlnit cu Boc într-un hotel din Cluj-Napoca

Traian Băsescu a ajuns vineri seară în Cluj Napoca, unde s-a întâlnit cu liderii Mişcării Populare din Cluj, dar şi cu primarul Emil Boc, potrivit Romania TV. Sâmbătă, fostul președinte al României va participa la mai multe evenimente al partidului.

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a sosit vineri seară, în Cluj-Napoca. Aceasta s-a cazat la un hotel din oraş, însoţit fiind de şeful MP Cluj, Adrian Gurzău.

Băsescu a fost întrebat de jurnaliştii adunaţi la intrarea în hotel dacă se va întâlni şi cu primarul Clujului, Emil Boc, însă fostul şef de stat a răspuns că nu a fixat o întâlnire. „Nu l-am sunat să îi spun că vin. Dacă află că am venit, dă un semnal, sigur că ne vedem„, a spus Băsescu. În plus, întrebat fiind de ziarişti dacă va încerca să îl convingă pe Emil Boc să se înscrie în Mişcarea Populară, Traian Băsescu a negat.

După aproximativ o jumătate de oră, la hotelul în care s-a cazat Băsescu a sosit şi Emil Boc. Traian Băsecu şi Emil Boc au fost surprinşi de reporterii Romania TV la restaurantul hotelului în care s-a cazat Traian Băsescu. După ce s-au salutat, aceştia s-au aşezat relaxaţi la o masă şi au început să discute.

Întâlnire lui Emil Boc cu Traian Băsescu a durat circa o oră. Primarul Clujului le-a spus jurnaliştilor, la finalul întâlnirii, că a venit să îl salute pe Traian Băsescu şi că nu au discutat politică, fiind vorba despre o reîntâlnire a doi oameni care „au fost, la un moment dat, în fruntea unor instituţii fundamentale” şi care se cunosc de 20 de ani, potrivit Mediafax.
Întrebat dacă au discutat despre ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică românească, Boc a răspuns negativ. „Nu am făcut politică, politică fac alţii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mişcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere„, a subliniat Emil Boc.

Mişcarea Populară are programată, sâmbătă, de la ora 10.00, o întâlnire a CEN al organizaţiei de tineret a formaţiunii, urmată, de la ora 12.00, de Colegiul Naţional al Mişcării Populare, iar de la ora 15.00, de o întâlnire organizatorică zonală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.