Dragnea avertizează dur Guvernul Cioloș

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, în şedinţa de plen comun, că social-democraţii vor vota Guvernul Cioloş, însă votul PSD „nu va fi un cec în alb”. Dragnea a precizat că social-democraţii vor susţine acest guvern doar în măsura în care îşi desfăşoară activitatea în interiorul mandatului dat de Parlament, asigură alegeri corecte şi stă departe de manevre politice.

În discursul susţinut în plenul comun, Liviu Dragnea i-a transmis lui Dacian Cioloş că are misiunea de a creşte salariul minim la 1.200 de lei in 2016 şi de a asigura cresterea cu 10% a salariilor  tuturor bugetarilor.”Sunt măsuri pe care le asteaptă milioane de români. De felul in care le veti implementa, depinde pozitia PSD. Depinde numai de dvs, domnule prim ministru dvs, daca in Parlament vom fi parteneri sau adversari”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat că parlamentarii PSD vor vota Guvernul Ciolos, dar „votul nostru nu va fi un cec in alb”, susţinând că social-democraţii vor susţine acest cabinet atâta vreme cât îşi desfăşoară activitatea în interiorul mandatului convenit cu Parlamentul, stă departe de manevre politice şi PSD are certitudinea că va pregăti corect alegerile din 2016.

„Daca vom avea cea mai mica indoiala că aceste conditii nu sunt respectate, atunci sprijinul nostru pentru acest Guvern va inceta şi nu vom ezita niciun moment să folosim toate mecanismele parlamentare pentru a corecta si concedia acest Guvern dacă acesta îşi va depăşi mandatul dat de Parlament, a avertizat Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.