Un băiat de 13 ani din Constanța a dispărut!

0

Un băiat de 13 ani din Constanţa este căutat de poliţişti. Minorul a dispărut miercuri seara când a plecat până la magazin. Copilul i-a dat un mesaj mamei sale şi i-a spus că se află într-un sac.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului Robert Ionuţ Popa, în vârstă de 13 ani, din municipiul Constanţa. Miercuri, în jurul orei 19.00, băiatul a plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunându-i mamei sale că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc şi până în prezent nu a mai revenit, scrie replicaonline.ro.

Ca urmare a sesizării, oamenii legii au demarat operativ căutările și activitățile specifice, efectuând verificări la fața locului și în rândul colegilor săi, acestea fiind continuate cu spijinul jandarmilor constănțeni.

Potrivit unor cunoştinţe ale familiei, copilul ar fi trimis un SMS prin care îşi anunţa părinţii că se află într-un sac. Aceleaşi surse au precizat că minorul ar fi avut probleme cu un coleg mai mare de la liceu, şi că respectivul i-ar fi trimis mesaje prin care îl şantaja să îi dea bani.

De asemenea, există şi o altă ipoteză şi anume că minorul şi-ar fi înscenat totul. Potrivit unor surse, se pare că acesta a furat bani din casă, motiv pentru care ar fi fost certat de părinţi. Ulterior, mama minorului a mers şi la şcoală, acolo unde a observat că Robert are probleme cu absenţele şi cu notele, fiind, din nou, certat. Prin urmare, este luată în calcul şi varianta că el şi-a înscenat totul, mai ales că a trimis două mesaje consecutiv: „M-a răpit, sună la Poliţi”, după care a venit şi mesajul cu corectura: „Poliţie*”.

Băiatul are o înălţime 1.40 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, păr blond tuns scurt, ten deschis, ochi albaştri. Prezintă o cicatrice deasupra nasului, în partea dreaptă, de aproximativ 1 cm. La data plecării de la domiciliu, minorul purta tricou alb, pantalon bleumarin, pantofi sport albaştri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii SIC sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.