Crinuţa Dumitrean, mutată la Spitalul Penitenciar Rahova

0

Crinuţa Dumitrean, fosta şefă ANRP, arestată preventiv în dosarul deputatului Ioan Oltean, a fost mutată la Spitalul Penitenciar Rahova. Însărcinată în luna a opta, femeia ceruse încă de vineri seara să fie dusă la maternitate din sala de judecată.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, sâmbătă, ca omul de afaceri Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Lăcrămioara Alexandru şi Rodica Constantinovici, foşti membri în comisia ANRP, evaluatorul Sergiu Negurici, dar şi fosta şefă ANRP, Crinuţa Dumitrean, să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile în dosarul penal al deputatului Ioan Oltean. Crinuţa Dumitrean a fost plasată în arest preventiv în ciuda faptului că este însărcinată în luna a opta.
Cele 6 persoane arestate în dosarul ANRP 4, Mihai Rotaru, Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Negurici și Crinuța Dumitrean își pregătesc apărările pentru contestația care urmează să se judece, pentru că aceștia au atacat decizia luată sâmbătă de Înalta Curte de Casație și Justiție.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.