Explozie într-o stație de autobuz la Moscova. Trei răniți!

0

Trei persoane au fost rănite marţi dimineaţă într-o explozie, provocată de un dispozitiv artizanal, într-o staţie de autobuz din Moscova, a făcut cunoscut o sursă din cadrul poliţiei locale, transmite agenţia oficială TASS.

Patru persoane au fost rănite luni seară într-o explozie, provocată de un dispozitiv artizanal, într-o staţie de autobuz din Moscova.

Poliţia din Moscova a confirmat că „o explozie s-a produs într-o staţie de autobuz de pe strada Pokrovka”, în zona centrală a capitalei ruse. „Forţele de ordine caută să stabilească circumstanţele şi cauzele exploziei”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliţiei, fără să ofere alte detalii.„Un dispozitiv artizanal a explodat în staţia de autobuz şi a făcut trei răniţi”, a declarat pentru TASS o sursă din cadrul forţelor de ordine.

Printre răniţi se află două femei care au fost internate în spital, potrivit acestei surse. Geamurile staţiei de autobuz unde s-a produs explozia au fost sparte, iar mai multe maşini de poliţie, pompieri, precum şi o ambulanţă s-au deplasat la faţa locului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.