Supraviețuitorii de la Colectiv, invitați la Cotroceni

0

Luni, 21 decembrie, cu ocazia împlinirii unui an de mandat, preşedintele Klaus Iohannis i-a invitat la Palatul Cotroceni pe medicii care s-au mobilizat după tragedia din Colectiv, pe victimele incendiului, care se pot deplasa, şi pe rudele acestora.

Klaus Iohannis va fi gazdă la Palatul Cotroceni, la împlinirea unui an de mandat. Astfel, pe 21 decembrie, va avea loc un eveniment la care au fost invitaţi medicii implicaţi în tratarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, persoane mobilizate în operaţiunea de salvare a răniţilor, o parte dintre victime, cele care se pot deplasa şi rudele acestora, informează Romania TV.

Începând cu ora 17.00, la Palatul Cotroceni va avea loc un concert susţinut de Corul Madrigal, apoi va urma un cocktail.Invitaţiile au fost trimise deja, iar recomandarea este ca participanţii că poarte ţinute de culoare închisă.

Şi premierul Dacian Cioloş se va întâlni cu rudele răniţilor în incendiul de la clubul Colectiv. Potrivit biroului de presă al Guvernului, Cioloş le va primi, luni, la ora 18.00, pe rudele răniţilor tragediei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.