Cioloș: Dezbinarea nu poate aduce nimic bun!

0

Premierul Dacian Cioloş a transmis, joi, în ultima zi a anului, un mesaj pe Facebook, după disputa creată în urma premierii de către Guvern a handbalistelor României. „Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales în sport. Nu vreau să fiu eu cel care creează dezbinare”, a scris Cioloş. 

Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Aurelia Bradeanu si celelalte handbaliste ale Romaniei au fost recompensate de Guvern cu bonusuri mai mari decat cele anuntate initial. Decizia de sporire a premiilor a fost salutata de o buna parte a oamenilor din sportul romanesc, insa a provocat si nemultumiri, unul dintre sportivii revoltati fiind Marian Dragulescu.

Dragulescu s-a declarat nemultumit de faptul ca el, precum si alti sportivi medaliati in trecut, au incasat bonusuri mai mici si a amenintat cu o masura radicala: greva in fata sediului Guvernului.

Premierul Dacian Cioloş a scris, joi, pe Facebook pe această temă.

„Prin premierea handbalistelor de la echipa națională, dorința guvernului a fost de a premia valoarea și performanța, și nu aceea de a dezbina. Nu are nimeni de câștigat din disputa lansată în ultimele zile, decât în măsura în care această dezbatere ne ajută să progresăm și nu să ne dezbinăm.

Îmi propun să organizăm la începutul anului o discuție cu oamenii sportului, cu campionii sportivi pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de situații și totodată cum ne putem organiza pentru competițiile care vin. Bunul nostru cel mai de preț cred ca este încrederea.

Dezbinarea nu poate duce la nimic bun, mai ales în sport. Nu vreau să fiu eu cel care creează dezbinare. Mult succes tuturor sportivilor români in 2016! Noi vă vom fi alături!”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.