Spectacolele Teatrului Nottara se pot juca la Teatrul Elisabeta

0
Spectacole ale Teatrului Nottara s-ar putea desfășura și în incinta Teatrului Elisabeta, instituție privată, cu care reprezentanții Direcției Cultură a Municipiului București au purtat discuții în vederea închirierii acestei locații.

Decizia finală aparține însă managementului Nottara, care trebuie să evalueze dacă locația  corespunde pentru desfășurarea spectacolelor, transmite Primăria Capitalei într-un comunicat.

Primăria Municipiului București asigură tot sprijinul conducerii Nottara pentru a identifica o soluție în privința identificării unei noi locații, a declarat primarul general Răzvan Sava. ”Primăria Capitalei a obținut acordul proprietarilor Teatrului Elisabeta pentru a închiria locația pe care o dețin. Managementul Nottara va decide dacă acest spaţiu se pretează pentru desfășurarea spectacolelor și, în cazul unei decizii favorabile, conducerea Nottara va beneficia de întreg sprijinul primăriei pentru închirierea locației”, a afirmat primarul Răzvan Sava.

Clădirea ArCub din strada Batiștei nr 14 – imobil identificat de Primăria Capitalei ca alternativă pentru desfășurarea spectacolelor Teatrului Nottara – a fost încadrată în clasa I de risc seismic, conform unei noi expertize a imobilului realizate recent.

Conform noilor norme seismice, majoritatea clădirilor încadrate inițial în clasa II de risc seismic au fost incluse în clasa I de risc seismic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.