Cioloș, curtat tot mai asiduu de liberali

0

Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă pe Dacian Cioloş în rândul membrilor săi, a spus la RFI vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.  Vicepreşedintele PNL a precizat însă că decizia îi va aparţine premierului tehnocrat.

Întrebată ce rol vede pentru Dacian Cioloş după 2016, Raluca Turcan a răspuns: „Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloş ar fi binevenit în Partidul Naţional Liberal. Eu mi-aş dori să-l văd în continuare pe scena politică şi sunt convinsă că va veni şi un moment în care domnia sa va evalua dacă va rămâne tehnocrat sau va dori să facă pasul spre politic. Cred că în momentul de faţă este prematur”.

„Domnia sa înţelege foarte bine că Partidul Naţional Liberal s-ar bucura să-l aibă în rândul membrilor săi. Cred că mai degrabă decizia este la domnia sa. Evaluarea va fi una personală şi va vedea dacă rămâne în sfera tehnocrată sau va face pasul spre politic. De altfel, cred că a şi afirmat lucrul acesta, că până în momentul de faţă nu s-a gândit, iar dacă va veni un moment în care să-şi regândească parcursul profesional, se va gândi şi la politică”, a spus vicepreşedintele PNL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.