Pesediștii decid în weekend în privința alianței cu UNPR

0

Comitetul Executiv Naţional şi Biroul Permanent Naţional PSD, cele două foruri de conducere ale partidului, se reunesc în primele şedinţe din 2016 la Piatra Neamţ pentru a discuta despre o eventuală alianţă cu UNPR în alegerile locale şi candidaţii la funcţiile de primar, a declarat deputatul PSD Ionel Arsene, liderul filialei PSD Neamţ.

Astfel, incepand cu ora 10.00 se va desfasura sedinta Biroului Politic National, iar de la ora 11.00 va avea loc Comitetul National Executiv.

Liderii PSD sunt asteptati sa vina la Piatra Neamt inca de vineri si vor fi cazati la Central Plaza, singurul hotel de patru stele din oras. De altfel, cele doua sedinte vor avea loc in acest hotel, urmand ca, la finalul lor, presedintele partidului, Liviu Dragnea, sa sustina o conferinta de presa, relateaza Agerpres.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, cele mai importante subiecte discutate in BPN vor fi eventuala alianta cu UNPR in alegerile locale, dar si principiile de baza pentru candidatii la functia de primar, respectiv implicarea totala a acestora in campania electorala.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.