Percheziții la omul de afaceri Ioan Neculaie!

Share:

Locuinţa omului de afaceri Ioan Neculaie, sediul clubului de fotbal FC Braşov, unde acesta este acţionar, şi societatea pe care o are în administrare, SC Roman SA, au făcut joi obiectul unor percheziţii dispuse de Parchetul Tribunalului Braşov.

În cauza instrumentată de procurorii braşoveni şi în care vizat este şi afaceristul Ioan Neculaie există suspiciuni prezumtive de evaziune fiscală, înşelăciune şi splălare de bani, prejudiciul în acest dosar fiind de 10 milioane de euro.

În total au fost efectuate joi opt percheziţii, pe lângă casa lui Ioan Neculaie, sediul FC Braşov şi sediul Roman SA, fiind vizată şi locuinţa şeful Oficiului pentru Jocuri de Noroc, Vasile Bilinschi, fos şef al Gărzii Financiare Braşov.

Potrivit România TV, după percheziţii Ioan Neculaie a fost dus la audieri.

Ultimul scandal în care a fost implicat Ioan Neculaie este legat de dosarul prostituatelor de lux, el fiind acuzat că a plătit mai multe fete pentru a face sex cu ele. De asemenea, el se află de mai mulţi ani în atenţia procurorilor pentru presupuse ilegalităţi comise la Roman SA. De asemenea, în 2013 lui i-a fost întocmit dosar penal având ca obiect o evaziune fiscală de câteva milioane de euro de la FC Braşov SA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.