Gigi Becali, prins cu minciuna

0

Gigi Becali și-a retras denunțul făcut împotriva lui Puiu Popoviciu, trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat că și-a însuşit ilegal terenuri din zona Băneasa. Denunțul a fost făcut în iunie 2006, iar prejudiciul estimat este de 335 de milioane de euro.

Gigi Becali a fost audiat, luni, la Curtea de Apel București, la cererea DNA, în calitate de martor în „Dosarul Băneasa”, el fiind cel care a făcut, în 2006, denunțul pe baza căruia procurorii au demarat ancheta în acest caz.

Portalul Cetățeanul.net publică documentele care arată că George Becali știe dedesubturile afacerii Băneasa, cel mai mare tun imobiliar din istoria României. Luni, Becali le-a spus judecătorilor că nu își mai amintește cazul și că nu dorește condamnarea lui Puiu Popoviciu și a celorlalți inculpați din dosar.

Din documente reiese că Gigi Becali a cerut organelor statului să ancheteze cazul, despre care acum nu-și mai amintește, lovindu-l o amnezie dubioasă. Din acest motiv, DNA a demarat o anchetă, iar Gigi Becali este cercetat pentru mărturie mincinoasă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.