Reghecampf face apel la Iohannis în privința Arenei Naționale

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mâhnit de faptul că Arena Naţională continuă să fie închisă şi a cerut intervenţia preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru rezolvarea problemei.

Laurenţiu Reghecampf crede că cel mai mare stadion al ţării poate fi redeschis.

„Sunt foarte dezamăgit că nu jucăm pe Arena Națională. Am fi jucat cu mulți oameni în tribună, pe un gazon foarte bun. E o pată pentru România că naționala merge la Cluj pentru un joc cu Spania. Trebuie să se implice cineva, poate chiar președintele României. E un lucru de interes național. Să dea acoperișul jos, să-l strângă și gata. Și noi, și Dinamo și cei de la FRF ne asumăm riscul. În Germania lucrul ăsta s-ar fi rezolvat foarte repede. S-au jucat multe meciuri pe Arena Națională și nu s-a întâmplat nimic”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

„Mă gândeam ieri ce fel de ţară suntem, avem un stadion şi de 7-8 luni de zile nimeni nu-şi asumă responsabilitatea să zică eu îmi asum, eu sunt Ponta sau eu sunt Cioloş, prim-ministru, în şedinţă de guvern vreau ca într-o săptămână să se rezolve problema la Arena Naţională. Când eşti conducător, îşi asumi responsabilitatea, când laşi totul cum spune primarul ăla, că nu mă opun legii şi vrăjeală d-asta, nu eşti conducător şi te duci acasă şi spui nu am bărbăţie, nu am curaj, îmi dau demisia şi stau acasă”, a spus Gigi Becali.

„În asta se vede tot ce înseamnă România, o arenă de 250 de milioane de euro, mii şi mii de fani, vorbim de echipa naţională, deci interes naţional… Iohannis ce poate să facă, nu e frumos să faci apel la preşedinte pentru un stadion, Reghecampf a făcut-o, dar eu nu cred că preşedintele se poate impune. Domnilor prim-miniştri, acolo la Apărare, la CSAT, SRI, SIE, văd că vă tot jucaţi cu Arena Naţională, este interes naţional, mii de oameni vor să vadă meciuri, rezolvaţi problema asta”, a mai spus Gigi Becali.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.