Un tânăr din Iași s-a sinucis după o ceartă cu părinții

Un tânăr din Iaşi s-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului. A recurs la gestul şocant după ce s-a bătut cu tatăl său, în apartament. Chiar înainte să-şi pună capăt zilelor, bărbatul, care se pare că era drogat, a ameninţat, de la fereastră, că îşi omoară părinţii.

Tanarul in varsta de 29 de ani, Alexandru Enache, s-a certat cu parintii si a ales sa-si puna capat zilelor. Din primele declaratii ale martorilor, barbatul s-a aruncat de la etajul al doilea de la un bloc din strada Cerna, nu inainte de a iesi la fereastra si de a tipa ca din gura de sarpe, relatează Romaniatv.net.

„Tanarul tipa la parinti ca-i omoara. S-au auzit si lucruri trantiate prin casa. La un moment dat a iesit la geam si striga daca cumva nu-l vede nimeni ce vrea sa faca. La cateva secunde s-a auzit o bubuitura. Pana acum nu s-au mai auzit certuri in familia lor, e prima data cand auzim asa ceva”, a spus un vecin, potrivit bzi.ro.

Conflictul barbatului cu parintii sai a fost unul violent. Tatal acestuia, in varsta de 57 de ani, s-a ales cu nasul spart si a avut nevoie de ingrijiri medicale. La fata locului s-au deplasat doua ambulante si un echipaj de terapie intensiva de la SMURD. Medicii l-au transportat la spital, insa tanarul a murit din cauza leziunilor.

„Dimineata, la ora 6:00, un barbat de 29 de ani a cazut de la etajul al doilea, in cap, pe fondul unui conflict cu parintii si, posibil, din cauza ca s-ar fi aflat sub influenta unor substante halucinogene. Victima s-a ales cu politrauma cu soc hemoragic, traumatism ceaniocerebral sever, fracturi costale multiple, ruptura de splina. A intrat in stop cardio-respirator in timpul investigatiilor si a decedat, cazul fiind preluat de politie si de Medicina Legala”, spun medicii care au intervenit la locul incidentului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.