Popescu pune tunurile pe Onțanu în privința retrocedărilor din sectorul 2!

0

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, deputatul Dan Cristian Popescu, a remis pe adresa redacției un comunicat de presă extrem de dur la adresa „primarului imobiliar” al sectorului 2, Neculai Onțanu, reținut miercuri seară de procurorii DNA pentru grave acte de corupție.

Concret, incisivul deputat Popescu consideră că restituirea proprietăților furate de mafia imobiliară, din jurul lui Onțanu, locuitorilor din sectorul 2 reprezintă o prioritate absolută.

Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă al candidatului PNL la Primăria sectorului 2, deputatul Dan Cristian Popescu.

„Așa cum am mai spus și în anii trecuți, retrocedarea ilegală pentru care Primarul Sectorului 2 – Neculai Onțanu, a fost reținut aseară, nu este fără nicio îndoială singura de acest gen făcută în cei 16 ani în calitate de primar. Nu degeaba atât presa, cât și cetățenii din sector îl numesc pe domnul Onțanu “primarul imobiliar”.

Din discuțiile cu jurnaliștii de investigații și alte persoane avizate, se pare că “moștenirea” lăsată de acesta Sectorului 2, dupa 4 mandate, este un prejudiciu de peste 300 de milioane de euro.

Este absolut necesar ca autoritățile, în perioada imediat următoare, să reanalizeze toate dosarele de retrocedări care s-au aflat pe masa primarului și să urmărească tot ce s-a întâmplat cu ele. O atenție sporită trebuie acordată terenurilor lui Stelian Gheorghe, faimosul samsar imobiliar care prin “generozitatea” lui Onțanu are acum suprafețe uriașe de teren în cele mai bune zone din sector (Moșilor, Vatra Luminoasă, Floreasca etc.).

Dacă nu o vor face acum, o vom face cu siguranță, dacă cetățenii sectorului îmi vor acorda încrederea lor, după 5 iunie, când voi face publice toate dispozițiile de punere în posesie date de Neculai Onțanu în ultimii 16 ani, însoțite de plângerile aferente. Pe lângă autorizații, toți cetățenii interesați vor avea acces nediscriminatoriu la toate aceste informații, așa cum ar fi trebuit, de altfel, să se întâmple.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.