Alexandru Tudor va arbitra Steaua-Dinamo!

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat, vineri, faptul că arbitrul Alexandru Tudor (44 de ani) va oficia la centru partida STEAUA – DINAMO, de duminică, 10 aprilie, ora 20:30.

În condiţiile în care Ovidiu Haţegan (35 de ani), cel mai bine cotat arbitru român, a fost delegat la partida de Europa League, dintre Villarreal şi Sparta Praga, CCA a avut de ales pentru meciul STEAUA – DINAMO dintre doi centrali: Cristian Balaj şi Alexandru Tudor.

În cele din urmă a fost ales arbitrul bucureştean. Cu Tudor la centru, Steaua a pierdut doar o singură partidă din ultimele 19. Cei 22 de jucători prezenţi pe teren vor trebui să fie prudenţi, cunoscut fiind stilul lui Alexandru Tudor de a acorda multe cartonaşe, fie galbene sau roşii.

Meciul STEAUA – DINAMO se va disputa, duminică, 10 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Înaintea meciului direct, diferenţa dintre cele două formaţii este de cinci puncte, Steaua fiind pe locul secund, la egalitate cu Astra, în timp ce Dinamo se află pe locul patru, cu 30 de puncte, la egalitate cu Pandurii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.