George Copos își concediază fata!

Share:

Alexandra Copos de Prada, fata lui George Copos, a fost înlocuită din funcţia de director general al Ana Hotels cu belgianca Christine Schillings.

Alexandra Copos de Prada renunta la pozitia de conducere executiva Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale si va ramane in continuare in consiliul de administratie al companiei. Ea va continua sa conduca Ana Pan si se va dedica dezvoltarii de proiecte de antreprenoriat personale, a anuntat wall-street.ro.

Alexandra Copos de Prada a tinut sa faca unele precizari referitoare la plecarea ei din functie: „Doresc sa fac clar ca aceasta decizie este una pur personala ce tine de dorinta mea de a ma orienta exclusiv pe dezvoltarea strategica Ana Hotels si de a mă concentra mai mult pe dezvoltarea în continuare a companiei Ana Pan, unde sunt actionar cu 50% si cu care am reușit o creștere spectaculoasă în ultimii doi ani. De asemenea, consider ca un bun leader este cel care isi cladeste o echipa sustenabila cu oameni capabili care sa poata duce mai departe viziunea sa. Numirea lui Christine Schillings, o experta in industria ospitalitatii ce a petrecut 31 de ani alaturi de Hilton International, este una de care sunt mandra si care va aduce un aport semnificativ nu numai in cadrul companiei noastre Ana Hotels ci si  in intreaga industrie a ospitalitatii in Romania”, a declarat Alexandra Copos de Prada.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.