Percheziții la Consiliul Județean Sibiu

0

Procurorii DNA efectuează, miercuri, percheziții la Consiliul Județean Sibiu într-un dosar privind posibile fapte de corupție în legătură cu achiziții publice la prețuri supraevaluate.

Obiectul dosarului îl reprezintă anumite achiziții publice la prețuri supraevaluate de la firme agreate, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres. Prejudiciul s-ar ridica la peste 130.000 lei.

DNA a anunțat miercuri că procurorii efectuează percheziții în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2014 — 2015.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticoruptie — Serviciul Teritorial Alba Iulia efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2014 — 2015.

În cursul zilei de 20 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în județul Sibiu, din care una reprezintă sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale„, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.