Deputații vor lucra două zile pe săptămână până la alegeri

0

Liderii grupurilor parlamentare şi Biroul permanent de la Camera Deputaţilor au decis, la începutul acestei săptămâni, ca deputaţii să lucreze la Parlament numai în zilele de luni şi marţi, restul activităţii desfăşurându-se în circumscripţiile electorale până la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Liderii grupurilor parlamentare au decis ca lucrarile in plen si in comisii sa aiba loc luni si marti, in restul zilelor din saptamana deputatii dorind sa fie prezenti in teritoriu pentru campania electorala, potrivit stenogramei sedintei Biroului permanent de luni, informeaza Agerpres.

Astfel, lunea va fi sedinta de plen. Marti va fi, de asemenea, de plen cu vot final pentru proiectele de lege, iar in continuare se va lucra in comisii.

Deci, va fi programul traditional. Si declaratiile politice vor fi marti dimineata de la ora 8,00 la ora 10,00. De la ora 10,00 la ora 13,30 vom avea plen, iar la ora 14,00 va fi votul final, dupa care vom avea activitate in comisii pana la ora 19,00. Si, dupa aceea, de miercuri activitate in teritoriu pana duminica, urmand a recupera in luna iulie„, a explicat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.