Marian Munteanu amenință cu procese de calomnie

0

Marian Munteanu ameninţă voalat pe Facebook cu procese de calomnie, fără a numi însă persoanele vizate. El susţine că astfel poate dovedi că acuzaţiile care i se aduc sunt neadevărate.

Marian Munteanu adoptă un ton mai puţin paşnic şi ameninţă că după Sărbători va demara acţiuni în instanţă împotriva „calomniatorilor” săi.

„Dragi prieteni,

Vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru încurajări, pentru solidaritatea și prietenia cu care m-ați însoțit în aceste zile. Știu că nu v-a fost ușor. 

În ce mă privește, vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri și personaje (mai mult sau mai puțin „dezinteresate”) nu m-a demobilizat câtuși de puțin. 

În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniția unele acțiuni în instanță – aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat “sancționarea” calomniatorilor ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzațiilor ce mi s-au adus”, a scris Marian Munteanu pe Facebook.

Marian Munteanu a fost surprins miercuri seară, după ce şi-a anunţat retragerea din cursa electorală, la o biserică din Bucureşti. Paparazzi de la CanCan l-au fotografiat intrând cu maşina în curtea Bisericii Sf Nicolae de la Calea Buzeşti, unde, spun sursele lor, ar fi biroul uneia din firmele la care Marian Munteanu este acţionar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.