Scandal uriaș: Zgonea, exclus din PSD!

0

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD prin vot unanim al Comitetului Executiv Naţional. Zgonea s-a plâns că, în loc să plece Liviu Dragnea, condamnat penal definitiv, trebuie să plece el. În PSD se discută acum despre schimbarea lui şi de la şefia Camerei Deputaţilor.

Valeriu Zgonea a precizat că el nu-şi dă demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, ci va pleca doar revocat.

„Când îți asumi responsabilități, ți le asumi până la capăt. Eu îmi voi duce funcția de președinte al Camerei până-n momentul în care grupul parlamentar va cere revocarea mea. Nemaifiind membru de partid, se va supune la vot în plenul Camerei Deputaților și știți care sunt procedurile. Dar eu într-o funcție sau o demnitate publică îmi duc mandatul până la capăt respectând prevederile Regulamentului și ale Constituției României. Așa am fost, așa sunt și nu mă schimb acum. Eu am fost așa, mai rebel, de mic. Am spus întotdeauna ce simt și ceea ce gândesc, așa încât nu cred că mă schimb acum, la 50 de ani”, a declarat Valeriu Zgonea.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache este creditat cu cele mai mari şansă să îi succeadă în funcţie lui Valeriu Zgonea pe linie parlamentară, potrivit unor surse social-democrate.

Pe lista vehiculată în PSD, s-ar afla şi Gabriel Vlase şi Marian Neacşu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.