Șoc la Arad. Primarul Aradului divorțează!

0

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, divorţează, de soţia acestuia, Ela Falcă, introducând acţiunea de divorţ la Judecătoria Arad.

După victoria din alegeri, finul lui Băsescu primeşte cea mai dură lovitură. Soţia lui, Ela Falcă a depus acţiunea de divorţ la judecătoria Arad. Cei doi pozau în ziua alegerilor în cuplul perfect. Atunci, soţia lui Falcă s-a prezentat la urne ca pentru nuntă.

 Acţinea de divorţ a fost înregistrată în data de 9 iunie, conform site-ul Judecătoriei Arad, adică la câteva zile după ce Gheorghe Falcă a câştigat cel de-al patrulea mandat consecutiv de primar.

Ela şi Gheorghe Falcă s-au căsătorit în octombrie 2002, naşi fiind preşedintele de atunci al României, Traian Băsescu şi Maria Băsescu. Cei doi au o fetiţă, Anamaria, în vârstă de 9 ani.

Gheorghe Falcă a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomaţiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi în urma fuziunii cu liberalii, este preşedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluţia din 1989 şi al doilea de la 1900 încoace. Înainte de cele trei mandate de primar, în perioada 2000-2004, Gheorghe Falcă a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărţi pentru un post de ministru.

Ela Falcă este arhitect de profesie şi este fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, în prezent preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.  Falcă a fost şi protagonistului unui scandal, în care a fost implicat împreună cu soția. El a fost acuzat că ar fi avizat lucrări din care partenera lui de viaţă încasa bani pentru documentaţie urbanistică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.