Dan Cristian Popescu, despre cauzele pierderii alegerilor în sectorul 2

Share:

Invitat sâmbătă seara, în cadrul emisiunii Dosar de Politician moderată de jurnalistul de investigație Silviu Mănăstire, de la postul de televiziune B1 TV, deputatul PNL Dan Cristian Popescu și fostul candidat al Primăriei Sectorului 2, a dezvăluit motivele care au stat la baza prăbușirii PNL din alegeri, informează psnews.ro.

„În toate sondajele, inclusiv cele făcute de PSD, se arăta că aș câștiga alegerile la Sectorul 2. La nivelul țării stam mai bine. Eu nu văd alegerile cuantificate în număr de mandate, în număr de voturi, eu văd o evaluare corectă a unor alegeri prin ceea ce face fiecare partid cu aceste funcții pe care le primește. Nu numărul de funcții dă valoare unui partid, ci ceea ce fac cu aceste funcții”, a declarat Cristian Dan Popescu

Mai mult, acesta a adăugat și că: Unul dintre motivele pentru care am avut un scor slab este scorul mare al USB. De 12 ani la sectorul 2 nu există opoziție. Eu nu am auzit de o luare de poziție contrară politicii PSD-UNPR la Sectorul 2. Daca opoziția nu există în cadrul unui Consiliu Local, ea apare afară. Voi renunța la funcția de deputat că să fac o opoziție în Consiliul Local”, a conchis deputatul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.