Restricțiile de circulație din Teritoriile Palestiniene, ridicate!

Armata israeliană a anunțat luni că a ridicat în noaptea de duminică spre luni restricțiile instituite vinerea trecută în privința accesului în Cisiordania și Fâșia Gaza, după un atentat comis săptămâna trecută la Tel Aviv în care și-au pierdut viața patru israelieni, relatează AFP, citată de Agerpres.

‘Interdicția de acces a fost ridicată complet, așa cum era prevăzut în noaptea de duminică spre luni’, a specificat o purtătoare de cuvânt a armatei.

Între timp, ‘controalele continuă’ la Yatta, a afirmat aceasta, întrebată dacă au fost ridicate interdicțiile de circulație și în privința localității de unde provin autorii atacului de miercuri în sudul Cisiordaniei.

Restricțiile au intervenit după ce miercurea trecută doi palestinieni au deschis focul la întâmplare la Tel Aviv asupra unor clienți aflați la mese într-o zonă de restaurante și baruri, omorând patru persoane și rănind cinci, în cel mai sângeros atac comis de palestinieni împotriva israelienilor de la declanșarea valului de violențe în octombrie 2015.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.