Expertiza tehnică în cazul Condrea a ajuns la Parchet!

0

Dezvăluiri din ancheta morţii lui Dan Condrea. Procurorii au primit expertiza tehnică asupra maşinii conduse de patronul Hexi Pharma, făcută de Institutul Naţional de Expertize Criminalistice, potrivit România TV. Rezultatele îi conduc tot mai aproape de concluzia accidentului.

Expertiza a fost facuta de Institutul Naţional de Expertize Criminalistice, cu toate obiectivele stabilite de catre anchetatori. Nu exista nicio surpriza in ceea ce priveste concluziile acestei expertize, in conditiile in care nu se poate vorbi despre interventii asupra masinii. Mai mult, cei de la INEC au stabilit ca viteza cu care circula Dan Condrea era foarte mare.

Pana in acest moment nu a fost stabilita incadrarea juridica. Cei de la Parchetul General mai au nevoie de o singura expertiza, este vorba despre rezultatul expertizei medico-legale, inainte de a da o solutie in aceasta ancheta. Acesta este singurul lucru care mai lipseste din ancheta, inainte ca procurorii sa poata spune cu certitudine daca a fost vorba despre accident sau sinucidere.

De asemenea, în acest caz a fost finalizată și expertiza criminalistică.

Procurorii au deschis o anchetă și au stabilit că, în ziua producerii accidentului, în intervalul de aproximativ o oră, mașina condusă de Condrea a efectuat 13 deplasări tur-retur pe traseul Buftea-Corbeanca.

De asemenea, testele ADN au confirmat că persoana decedată în accidentul produs lângă localitatea Buftea este Dan Condrea.

În luna iunie, procurorul general Augustin Lazăr declara că anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă acest lucru trebuie confirmat de probe

Dan Condrea a murit în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.