Scandal uriaș între Oana Stănciulescu și Marina Almășan

0

Vedeta TVR Marina Almăşan i-a dat replica jurnalistei Oana Stănciulescu, membru al CA al TVR, după dezvăluirile pe care aceasta din urmă le-a făcut în cadrul scrisorii deschise transmisă salariaților postului public de televiziune.

Oana Stănciulescu a trimis colegilor din TVR o scrisoare în care relatează despre modul abuziv de cheltuire al banului public de către cei care conduc sau au condus televiunea. Jurnalista a precizat că acestea sunt doar problemele de suprafaţă, situaţia fiind cu mult mai gravă.

Marina Almășan, care prezintă emisiunea „Ne vedem la TVR”, a reacționat vehement la acuzațiile lansate de Oana Stănciulescu.

Ei, dragă doamnă Oana Stănciulescu, membru în Consiliul de administrație al TVR și autor de scrisoare, dați-mi voie să vă lămuresc public. Să vă spun eu, așadar, ce e cu cremele astea care v-au scos pe dumneavoastră din minți! Nu de alta, dar au o legatură directă cu echipa mea și emisiunile noastre, și , mai mult, dat fiind că dezinformarea despre TVR e în floare, n-aș vrea ca lumea să creadă, grație dvs, că noul președinte al TVR, fiind femeie, și-a comandat, pentru tot mandatul, creme pentru corp și spumante pentru baie!

Fără să știți ( deși cei 3700 de lei pe care-i primiți doar pentru a participa la 1-2 ședinte pe lună ar trebui să vă oblige ca măcar să vă documentați, înainte de a arunca epistole belicoase în eter), ați călcat pe coadă o întreagă echipă, cu mine în frunte, căci ne-ați făcut brusc să ne simțim infractori ( nu că ar fi prima oară!).

În scrisoarea dumneavoastră, adresată nuștiucui, ați menționat că toate produsele decoperite de dumneavoastră ” fac parte din lista de cumpărături a TVR”. Nu vă judec prea tare: unui om care a declarat public că nu se uită la programele Televiziunii Române- deși a fost pus s-o administreze! – nu-i poți cere să fie riguros în analizele sale. Nu ne-ați văzut emisiunile, dar e bine că nu v-au scăpat cremele, loțiunile și suplimentele nutritive din magaziile noastre. Poate dumneavoastră nu folosiți gel de duș sau apă de gură, dar noi să știți că din ele trăim. Da, ați auzit bine! Din ele, și din loțiuni după plajă și din cremele de volum bust , din cele antirid și chiar și din ceaiurile „Somn ușor!”. Le-am obținut, la pachet cu niște bănuți prețioși, după șiruri întregi de umilințe și osanale pe la ușile celor cu bani. Ați încercat vreodată să obțineți o sponsorizare? Nu vă doresc! Cu ele, cu cremele acestea care v-au contrariat pe dumneavoastră, ne-am plătit noi, ani în șir, invitații, personalitățile, vedetele, pentru onoarea de a fi călcat pragul sărmanei noastre instituții, în condițiile unei crize financiare crâncene. Sumele mari de care vorbiți dumneavoastră există, nu spun, în TVR, dar se bucură de ele doar câțiva colegi mai șmecheri, care au ajuns „pe poziții” ca și dumneavoastră, adică „recomandați din afară”. Noi ăștialalți, prea-mulții, cum v-ați obișnuit să spuneți, facem echilibristică pe firul unor bugete tinzând către zero, pentru a ne putea face meseria. Pentru a rezista. Și le suntem recunoscători sponsorilor noștri până la cer și înapoi, pentru faptul că, crezând în noi ( ei se uita la emisiunile noastre!) , ne-au umplut magazia ; chiar și cu creme, ceaiuri și șampoane, și asta ca să nu fie nevoită instituția să consume banii contribuabilului pe invitații din emisiunile noastre. (…) Datorită unor persoane ca dumneavoastră, care lansează fumigene ușor de îmbrățișat de către populația și așa aburită și confuză, imaginea Televiziunii Române nu va putea fi niciodată restabilită„, a scris Marina Almăşan, pe femeide10.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.