A murit înecat, după ce și-a salvat fata din valuri!

Share:

Vacanţă încheiată tragic pentru o familie din Suceava. Un bărbat a murit înecat, în timp ce încerca să-şi salveze fiica din valuri. Întreaga scenă dramatică a fost urmărită cu groază de mamă, care se afla pe plajă. Totul s-a petrecut la Eforie, la sfârşitul unei zile cu mare agitată, în salvamarii arboraseră steagul roşu, semn că scăldatul era interzis.

Paramedicii s-au chinuit aproape o oră să-l resusciteze pe suceveanul de 68 de ani. Însă toate eforturile au fost în zadar.

Bărbatul intrase în marea agitată, ca să-şi salveze fiica. Tânăra a fost scoasă la mal de un bărbat echipat cu vesta de salvare. Era îngrozită, dar în viaţă.

Turiştii de pe mal au sunat la numărul de urgenţă. Şi susţin că, în momentul tragediei, pe plaja nu era nici un salvamar. Salvamarii neagă acuzaţiile. Tragedia s-a petrecut într-o zi în care salvamarii arboraseră steagul roşu, care interzice categoric scăldatul

În ultimele douã zile, pe litoral, doi bărbaţi au murit înecaţi iar alte 10 persoane au fost salvate din valuri în ultimul moment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.