Sebastian Ghiță îi dă o nouă lecție ministrului Ghinea!

Share:

Deputatul Sebastian Ghită are o reacție explozivă, după ce de la Guvern s-a anunțat că a picat sistemul la Fondurile Europene. Ghiță susține că ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a distrus acest domeniu și apoi a plecat 10 zile în concediu, în plină perioadă de criză.

„Ţara arde, absorbtia e ZERO, iar Ghinea a plecat in concediu. Am avut iesiri publice si pozitii publice pe anumite subiecte in acesti 4 ani pentru ca sunt adeptul comunicarii directe si al constructiei. Am dorit sa fac acelasi lucru cu actuala echipa de tehnocrati.

Cei de la cabinetul Prim Ministrului Ciolos si din jurul sau au fost receptivi si s-au consultat pe probleme speciale cu cei care am lucrat in perioada Guvernului Ponta. Altii mai agresivi si mai predispusi la ura, precum Ghinea, nu au dorit sa aiba niciun dialog. Astazi vedem rezultatele muncii lor: ZERO absorbtie fonduri europene in 2016 din exercitiul UE 2014 – 2020.

Ce este mai rau este ca domeniul unde am si eu cunostinte si informatii, respectiv IT-ul, a fost blamat si ignorat de ministrul Ghinea. Rezultatul? Astazi sistemele informatice realizate si platite de Romania sunt nefolosite, in timp ce o incercare patetica a unor oameni plini de utopii numita MySMIS nu functioneaza. Astazi s-a dispus oprirea depunerilor de proiecte europene in MySMIS. Practic, Ghinea a pus cruce absorbtiei de fonduri UE in anul acesta, cu efecte si in 2017. Iar dupa ce a generat tot acest dezastru stiti ce a facut Ghinea? A plecat 10 zile in concediu! Sa nu cumva sa „dea pe branci” tehnocratul de atata munca si sa nu se „speteasca” saracul pe frontul absorbtiei fondurilor UE.
Este a 10-a interventie pe aceasta tema si nu ma voi opri. Am vazut in ultimii 20 de ani prea multi incompetenti si mincinosi care nu fac nimic. E momentul sa nu ne mai lasam mintiti. Romania nu e un ONG fara obiective, de unde doar ne luam salarii si plecam in vacante. Cu astfel de atitudine vom ajunge de rasul Europei si al lumii intregi”, a declarat Sebastian Ghiță, pentru stiripesurse.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.