Sebastian Ghiță, interesat de „proiectul PRU”

0

Sebastian Ghiţă a avut o întâlnire cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, în urma căreia a declarat că este tentat de proiectul PRU. Sebastian Ghiţă a mai spus că ”numai un nebun” nu și l-ar dori pe Victor Ponta lider de partid, având în vedere scorul politic de care se bucură.

Sebastian Ghiţă a dezvăluit că are o relaţie bună cu Bogdan Diaconu şi că amândoi susţin valori comune.

„Am avut o discuție săptămâna trecută cu Bogdan Diaconu, cred că a vorbit cu o mulțime de deputați și senatori. Bogdan Diaconu este prietenul meu, am o relație foarte bună cu Bogdan și este un om care uneori spune ceea ce gândim toți, dar ne este rușine să spunem în țara noastră.

PSD și PNL sunt obligate să joace un joc de comunicare mai safe, mai cu perdeaua trasă, chiar dacă în rândul PSD și PNL sunt mulți oameni care spun că e distrus capitalul românesc, că astăzi, companii românești, care, în loc să primească credite de la bănci pentru a crește sunt blocate de ANAF, un ANAF care se laudă cu asta: am blocat 16.000 de companii românești. PSD și PNL nu pot spune că, astăzi, nu putem să băgăm bani în spitale pentru că vine FMI și ne spune să nu dublăm salariile medicilor, vine FMI și ne spune nu dați bani profesorilor, dar în schimb se aduc tone de multinaționale care să ne fure banii și care nu plătesc un leu impozit pe profit. Asta a fost discuția cu Bogdan Diaconu și, da, cred că un loc în care avem toți posibilitatea de a spune toți ce credem, fără a ne teme că vine ambasadorul hoț al Olandei și îi ceartă pe liderii de partid”, a declarat Sebastian Ghiță, pentru Stiripesurse.ro.

Sebastian Ghiță a explicat că ar fi tentat de un astfel de proiect și a spus că numai un nebun nu și l-ar dori pe Victor Ponta în partid.

„Numai nebun să fii, văzându-i cifrele și favorabilitatea în fața oamenilor, să nu ți-l dorești pe Victor Ponta lider de partid”, a mai spus Sebastian Ghiță, întrebat dacă înrolarea sa în PRU ar deschide pârghiile de comunicare cu Victor Ponta.

„Nu cred  că are legătură. Victor Ponta este la fel de bun prieten cu Bogdan Diaconu, cum este și cu mine. Pe Victor Ponta trebuie să-l întrebați personal ce vrea să facă”, a precizat Sebastian Ghiță.

Deputatul susține că nu a luat o hotărâre în privința candidaturii sale la parlamentare. „Nu am luat o decizie în privința candidaturii mele, dar sunt tentat să merg într-un loc în care putem spune liber ceea ce gândim (PRU – n.r.), fără să ne fie frică că facem rău partidului în fața străinilor. Eu nu sunt străin în țara mea”, a completat Sebastian Ghiță.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.