Ponta nu pleacă din PSD!

Share:

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intenție către organizația județeană prin care își anunță o nouă candidatură la Camera Deputaților, a declarat marți, într-o conferință de presă, secretarul executiv al formațiunii politice, Gheorghe Milosteanu.

„În ultima ședință a Comitetului Executiv al PSD Gorj s-a hotărât ca până la data de 1 septembrie să se depună scrisorile de intenție de către toți cei care vor să candideze pe lista PSD Gorj la Camera Deputaților și Senat. Au fost foarte multe dezbateri, discuții, zvonuri pe linia celor care doresc și vor fi pe lista PSD. Vreau să vă spun că ieri (luni — n.r.) am primit pe internet scrisoarea de intenție a domnului Viorel Victor Ponta, care a semnat această cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputaților. Avem alături de această cerere și CV-ul, așa cum s-a hotărât în Comitetul Executiv din perioada anterioară, va fi primul pe lista noastră la deputați”, a precizat Gheorghe Milsteanu, conform Agerpres.

El a afirmat că și-au mai depus până acum scrisorile de intenție deputatul Mihai Weber, consilierul ministerial Bebe Ionică și fostul prefect Alin Văcaru.

„Cred că astăzi (marți — n.r.) se va înscrie și domnul Andrei Maioreanu pentru una din camerele Parlamentului. Lista este deschisă, în perioada următoare se vor stabili niște criterii, va avea loc o ședință a Biroului sau a Comitetului Executiv care va definitiva ordinea pe listă. (…) Urmează să se înscrie și domnul Călinoiu (fost președinte al Consiliului Județean Gorj — n.r.), până acum nu a depus scrisoarea de intenție, cu siguranță o va depune, vreau să fac aceeași mențiune ca și la domnul Ponta, se știe că pe primele două locuri la cele două camere sunt: la Camera Deputaților Victor Ponta, iar la Senat domnul Ion Călinoiu”, a mai spus Milosteanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.