Explozie la un Mall din Focșani. SRI, în alertă!

Autorităţile din Vrancea sunt în alertă după ce o bombă artizanală ar fi explodat într-un Mall din Focşani. Un bărbat a ajuns la spital cu răni la nivelul feţei. Clădirea a fost evacuată, iar o echipă pirotehnică a SRI a fost chemată să intervină.

Incidentul a avut loc în zona cinematografului.

„S-a auzit anunţul de evacuare şi autorităţile ne-au cerut să ieşim cu toţi afară. În schimb, cel puţin în zona în care mă aflam eu, nu s-a auzit nicio explozie. Suntem toţi în faţa hipermarketului, nu ştim ce s-a întamplat”, ne-a povestit femeie aflată la cumpărături, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Potrivit unor martori prezenți la fața locului, tavanul s-ar fi dărâmat din cauza exploziei unor bombe artizanale, însă autoritățile nu confirmă pentru moment această informație, scrie jurnaldevrancea.ro.

Mall-ul a fost evacuat, iar din cauza haosului care s-a produs șoseaua de centură este blocată.

La faţa locului a fost chemată şi o echipă pirotehnică a SRI.

„Referitor la incidentul de la mall- ul din Focşani, a fost anunţată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la faţa locului şi investighează. Deocamdată nu àvem informaţii despre deflagraţie”, au declarat reprezentanţii SRI, potrivit news.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.