Ponta rămâne în echipa pesedistă!

0

Victor Ponta confirmă într-o postare pe Facebook că se va ocupa de partea financiar-bugetară a programului de guvernare, aşa cum a declarat Liviu Dragnea la finalul întrevederii dintre cei doi.

„Asa cum mi-a solicitat Liviu Dragnea de azi voi lucra in cadrul echipei PSD pe care el o coordoneaza si care va elabora Programul de Guvernare pentru 2017-2020/ imi doresc si cred ca sunt calificat sa coordonez partea fiscal-bugetara si tot ceea ce priveste viata de zi cu zi a fiecarui roman si a fiecarei intreprinderi comerciale romanesti!

Am dovedit in anii de guvernare anteriori ca putem sa facem performanta in acest domeniu (asa cum Guvernul Tehnocrat a dovedit ca poate face doar catastrofe). Si sunt convins ca oamenii vor vota in 11 Decembrie pentru cei care pot guverna bine pentru Romania si pentru romani – asa cum au votat si in Decembrie 2012 .

Dar in afara de partea economica si sociala pot sa va recomand sa cititi opinia de mai jos (cu care sunt in mare parte de acord)! Pentru ca o mare parte din munca noastra de 4 ani a fost distrusa in 2016 – sa speram ca am invatat toti din aceasta experienta!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, făcând trimitere la un editorial scris de Ion Cristoiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.