Nicușor Dan critică dur votul senatorilor în cazul Oprea!

Share:

Nicuşor Dan spune că PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Gabriel Oprea de urmărirea penală pentru una dintre cele mai grave infracţiuni-ucidere din culpă, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

„Domnul Oprea este creaţia mafiei PSD din Ilfov. Partidul domnului Oprea a fost inventat de domnul Băsescu, iar puterea i-a fost dată de PDL şi doamna Udrea, care îl alinta Gabi. PSD l-a adoptat pe domnul Oprea atunci când acesta a rămas orfan de putere, l-a făcut vicepremier şi i-a construit o reţea naţională de partid formată din traseişti şi penali. PNL l-a curtat, i-a cântat în strună, doar, doar vor ajunge prin el la putere. La apusul carierei politice, partidul domnului Oprea a fost aspirat de PMP-ul domnului Băsescu – de altfel, două partide de transfugi”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook, după ce Senatul a respins solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier pentru ucidere din culpă.

Nicuşor Dan a mai spus că toate partidele menţionate „şi-au dat mâna încă o dată în dispreţul legii, al statului de drept şi al românilor şi l-au salvat pe domnul Oprea de urmărire penală pentru una dintre cele mai grave infracţiuni: ucidere din culpă”.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, a decis luni plenul Senatului. Decizia a fost luată de Senat cu 73 de voturi „împotriva” solicitării DNA şi doar 45 voturi „pentru”, 6 voturi anulate. Votul a fost secret cu bile, potrivit regulamentului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.