Doi jucători, excluși din lotul CSU Craiova

CSU Craiova i-a exclus din lot pe Alexandru Mateiu și Andrei Dumitraș. Mateiu a fost exclus pentru că este impresariat de Anamaria Prodan.

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, a spus că Alexandru Mateiu plătește tribut faptului că este reprezentat de Anamaria Prodan.

„Nu este vorba de ceva personal în privinţa ei, dar pur şi simplu nu este deontologic şi corect ca jucătorii noştri să fie reprezentaţi de un membru al familiei antrenorului Stelei! Noi considerăm că este vorba de conflict de interese şi trebuie eliminat acest conflict de interese. Nu suntem satelitul Stelei. Mateiu şi portarul de la echipa a doua, Vlad, au contract cu doamna Reghecamof şi nu este cazul ca vreunul să joace la meciul cu Steaua”, a spus Marcel Popescu.

Dumitraș nu se află în aceeași situație, dar tot a fost exclus din lot: „Motivele sunt de natură disciplinară, iar la Craiova nu facem compromisuri când vine vorba de disciplină. Nu este vorba de diminuarea contractelor, aşa cum s-a speculat. Nu ştim de vreo ofertă pentru Mateiu, el oricum poate să plece doar la iarnă”.

„Marcel Popescu încearcă să provoace un scandal înaintea meciului cu Steaua, având în vedere că jucătorii Mateiu şi Vlad, componenţi ai loturilor naţionale, sunt trimişi la echipa a doua de mai multă vreme, nu pentru meciul cu Steaua, ci din alte motive. Însă, dacă motivul pentru care jucătorii sunt trimişi la echipa a doua e acela că au semnat cu un anume impresar, aşa cum spune Marcel Popescu, vom vedea şi vom acţiona în consecinţă, conform prevederilor legale. Cred că este o denunţare unilaterală a contractelor din partea clubului craiovean dacă preşedintele clubului poate să declare aşa ceva. Relaţiile mele cu patronatul acestei echipe sunt impecabile. Patronul acestei echipe îmi este un prieten drag. Relaţiile noastre se bazează pe respect şi corectitudine de foarte, foarte mulţi ani. Dar dacă un astfel de personaj a ajuns preşedintele unui club uriaş, îmi lasă un gust amar şi prefer să iau în râs astfel de declaraţii şi să stau deoparte. Îmi doresc să ajung preşedintele FRF ca să curăţ fotbalul românesc de astfel de persoane”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.