Val de accidente la raliul de la Câmpulung

O cursă spectaculoasă de raliu din localitatea argeşeană Câmpulung s-a transformat într-un coşmar. Din cauza ploilor abundente şi a carosabilului umed, mai mulţi şoferi cu experienţă au făcut accidente. 

Cel mai grav a fost provocat chiar de către un pilot din localitate, bun cunoscător al traseului. Într-o curbă periculoasă, autoturismul în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea şoselei.

Mihai Bulugea, zis Fly, s-a răsturnat după postul 1, după ce a intrat foarte puternic într-un viraj. Pista umedă l-a împins în șanț și a urmat o răsturnare spectaculoasă. Din fericire, nu au existat victime în rândul spectatorilor, măsurile de securitate, dar și cultura sportului cu motor a publicului muscelean spunându-și cuvintele. Nici pilotul nu a suferit răni, urcându-se singur în ambulanță.

Mihai Bulugea este fiul unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri din zona Câmpulung, Gheorghe Bulugea (proprietarul Montana MG) și este un impătimit al competițiilor de gen.

Trofeul Câmpulung Muscel 2016, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a avut toate ingrendientele unui show total: un număr mare de piloți, public numeros, soare și ploaie, accidente spectaculoase. Din cei 68 de concurenți, mai puțini de 56 au luat startul în ultima manșă de concurs. O parte din bolizi au fost avariați – nu grav- , iar o altă parte, mai ales din rândul mașinilor de epocă, au fost ținuți pe margine de piloți din dorința de a-i proteja de eventuale daune din cauza traseului plin cu apă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.