Trump, acuzat deo jurnalistă de agresiune

0

Natasha Stoynoff, jurnalist pentru People, destăinuie într-un articol că Donald Trump a încercat să o sărute cu forţa în timp ce vizita reşedinţa din Mar-a-Lago în 2005, pentru a documenta prima aniversare a mariajului magnatului cu soţia sa, Melania, scrie Variety.

Natasha Stoynoff scrie în articolul publicat pe People.com că după ce a făcut interviul cu familia Trump, Melania a plecat să-şi schimbe vestimentaţia, în timp ce Trump s-a oferit să-i arate reşedinţa.

„Am intrat în acea cameră singuri şi a închis uşa”, scrie Stoynoff. „M-am întors, şi după câteva secunde, Trump m-a împins la perete şi a încercat să mă sărute cu limba”.

Jurnalista adaugă: „Eu sunt o fată înaltă, am crescut alături de doi fraţi giganţi. M-am luptat o dată şi cu Mike Tyson. Este nevoie de multă forţă pentru a mă supune. Numai că Donald Trump este mult mai mare – are o figură de malac – şi a fost rapid, luându-mă prin surprindere şi m-a lăsat fără echilibru. Am fost uimită … Şi am fost recunoscătore când majordomul lui Trump a trecut prin cameră un minut mai târziu, în timp ce încercam să mă echilibrez.”

Stoynoff scrie că s-a simţit vinovată pentru pentru fărădelegea lui Trump. „I-am spus unui coleg ceea ce s-a întâmplat, dar mi-a fost teamă că dacă voi scrie despre agresiune, Trump mă va discredita şi mă va distruge.”

Povestea ei a fost publicată pe site-ul People.com la doar câteva ore după ce New York Times a publicat mărturiile a două femei, care au spus că Trump a încercat să le pipăie în două incidente separate.

Trump a negat acuzaţiile şi a ameninţat că va da în judecată Times. O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat public că povestea jurnalistei de la People a fost „fabricată”. A. J. Delgado, un consilier principal al lui Trump în campanie, a declarat pentru MSNBC că nu crede că povestea jurnalistei şi mărturiile femeilor par „verosimile.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.