Andreea Paul vrea un decalog pentru viitorul Parlament

0

Deputatul PNL Andreea Paul susține, în planul său managerial, crearea a 800 de mii de locuri de muncă noi cu salarii medii de 1.000 de euro, a 800 de km de autostradă și reducerea prețului la benzină astfel încât să ajungă cel mai mic din Europa.

Andreea Paul a prezentat, într-un comunicat remis Agerpres, decalogul său profesional, ca urmare a solicitării publice adresate fiecărui candidat la parlamentare de Coaliția Națională pentru Modernizarea României. Ea s-a referit, în acest sens, la planul său managerial intitulat „Forța economică inteligentă a României”.

Astfel, Paul propune reindustralizarea României, pe domenii strategice, cu argumente ce țin inclusiv de forța de muncă pe regiuni, de tradiție, de școli, de nevoile viitorului, crearea a peste 100 de kilometri de litoral turistic, de la Gura Portiței la Vama Veche, și a unei strategii turistice regionale, crearea Consiliului Național pentru Competitivitate (CoNaCo), iar agricultura să treacă printr-un „mare” audit național.

Potrivit deputatului liberal, scara de valori a societății românești trebuie reclădită prin educație și cultură.

Totodată, susține ea, pensiile nu pot rămâne sub nivelul de supraviețuire.

Andreea Paul completează că „prioritatea cea mai importantă a viitorului Parlament trebuie să fie simplificarea și eliminarea necorelărilor din legislația românească”.

Deputatul liberal a prezentat și realizările sale în plan parlamentar și a menționat faptul că a susținut în PNL diminuarea CAS la 16% pentru angajat și angajator, măsură introdusă în programul de guvernare al partidului.

Ea a enumerat amendamentele depuse în timpul activității sale parlamentare la legea bugetului de stat care au fost adoptate și care au dus, printre altele, la modernizarea laboratorului de analize medicale al Spitalului orășenesc din Negrești Oaș, la deblocarea finanțării variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, la dotarea cu laptopuri în școli, la finanțarea unor acțiuni culturale de prestigiu în anul 2015.

Andreea Paul a mai spus că a reușit suplimentarea cu 1,7 milioane lei a programului dedicat tinerilor debutanți în afaceri, printr-un amendament la bugetul de stat pe anul 2016, precum și realizarea albumului monografic al Țării Oașului și a unei platforme on-line www.taraoasului-romania.ro în vederea promovării potențialului turistic și investițional al zonei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.