Mesajele lui Ponta și Băsescu, de Ziua Națională

0

Fostul premier Victor Ponta le-a urat românilor „La mulţi ani!” cu ocazia Zilei Naţionale. Într-un mesaj postat pe Facebook, acesta a scris că 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, „nu a lui Klaus Iohannis” sau „a celor care o vând si o umilesc”. 

„La multi ani Romania – la multi ani romanilor!!! In cele mai grele si intunecate momente, eu tot cred in Romania si in oamenii sai, imi iubesc tara unde parintii si copiii nostri traiesc si tot sunt mandru ca sunt roman!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

„1 Decembrie este ziua Romaniei ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinarii intre cei „buni” care tin cu niste fanarioti vremelnici si cei „rai” care nu pot fi nici cumparati cu functii nici eliminati cu forta bruta) / 1 Decembrie este ziua romanilor ( nu a celor care o vand si o umilesc) !!! „Doamne, ocroteste-i pe romani!”, mai ales de „fanariotii” care o conduc azi!”, şi-a încheiat Victor Ponta mesajul.Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie în care acesta apare alături pe fiul său, la parada militară de 1 Decembrie.

Traian Băsescu a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Naţională a României. El a anunţat că va participa la parada de 1 Decembrie, la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis.

„LA MULŢI ANI ROMÂNIA,

LA MULŢI ANI ROMÂNI AFLAŢI ÎN ŢARĂ.
UN GÂND APARTE PENTRU ROMÂNII CARE SE AFLĂ ÎN AFARA GRANIŢELOR FIE CĂ SUNT TRĂITORI ÎN REPUBLICA MOLDOVA, ÎN SERBIA, ÎN UKRAINA ŞI UNGARIA, FIE CĂ SUNT STABILIŢI PESTE OCEAN, FIE CĂ SUNT PLECAŢI LA MUNCĂ ÎN EUROPA SAU SE AFLĂ SUB ARME ÎN MISIUNI ORDONATE. 
LA MULŢI ANI ROMÂNI !”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.