Tăriceanu vrea să redea „România românilor”

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu consideră că votul de duminică reprezintă un moment foarte important pentru evoluția țării și care poate să „redea România românilor”.

„Consider că suntem într-un moment foarte importat pentru evoluția României, pentru evoluția viitoare în sensul democratic, în sensul respectării drepturilor și libertăților. Îmi doresc ca votul de astăzi al românilor să fie pentru o Românie care să își regăsească identitatea, să își regăsească demnitatea și interesul național, pentru prosperitatea tuturor. De aceea, crezul meu este că prin acest vot putem să redăm România românilor”, a spus Tăriceanu, citat de Agerpres.

Întrebat despre un incident care a apărut la secția în care a votat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, unde inițial presa nu a fost lăsată să asiste, Tăriceanu a spus că nu cunoaște detaliile, însă crede că „este important este ca procesul de vot să se desfășoare în mod corect, nedistorsionat” și că i se pare „firesc ca presa să fie informată și să aibă acces peste tot”.

Călin Popescu-Tăriceanu a votat la Secția 1212 din Capitală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.