Scandal uriaș: Soțul Clotildei Armand, exclus din USR!

0

USR a luat decizia să-l excludă pe Sergiu Moroianu din Partid. Acesta este acuzat că a prejudiciat grav imaginea USR, după ce a spus că  oamenii lui Nicuşor Dan au fost plătiţi de Soroş

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că excluderea soţului ei Sergiu Moroianu din USR este ”o decizie greşită”, spunând că totul a început de la ”o decizie greşită a lui, care a creat o decizie greşită a Biroului Naţional”. Armand a explicat că soţul ei nu a avut ocazia să îşi susţină punctul de vedere pentru că a fost nevoit să participe la activităţi cu copiii cât timp ea s-a aflat la Cluj.

USR a constatat că intervenția publică a lui Sergiu Moroianu a fost preluată în mass-media în zeci de articole, știri și emisiuni TV,într-un context negativ pentru partid, fapt care a prejudiciat grav imaginea Uniunii și eforturile depuse de membrii si simpatizanții USR în campania electorală.

Sergiu Moroianu a refuzat să se prezinte la ședința Biroului Național, la care a fost invitat cu 48 de ore înainte, așa cum prevede statutul, pentru a-și proba acuzațiile. De asemenea, BN i-a oferit lui Sergiu Moroianu posibilitatea să prezinte dovezile în scris dacă nu poate participa fizic la sedința Biroului Național, posibilitate pe care acesta nu a folosit-o

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a anunțat sâmbătă că soțul Clotildei Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din partid, cu votul unanim al conducerii.

„Biroul Naţional a decis în unanimitate excluderea din partid a lui Sergiu Moroianu. E o decizie tristă pentru noi. L-am invitat să dea explicații pentru ce a spus, dar nu a venit”, a declarat Nicușor Dan.

În cazul lui Sergiu Moroianu sunt „chestiuni care ne prejudiciază imaginea”, a precizat Dan.

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a acuzat echipa de comunicare/campanie a USR că ”a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros” a declanşat o campanie de denigrare şi sabotaj la adresa soţiei sale, Clotilde Armand, ”principalul vector de imagine al USR în teritoriu”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.