Cioloș vorbește despre viitorul său în politică

Share:

Premierul Dacian Cioloş spune că obiectivul său pentru următorii ani, indiferent ce va face în România, este să înlocuiască ”spiritul critic de aşteptare în societate cu un spirit critic de acţiune”, precizând că a remarcat că în ultimii ani ”s-a trezit spiritul acesta critic”.

”Mult mai important pentru ceea ce sunt convins că se va întâmpla în România este de a trece de la o conştiinţă de receptori, aşa cum am spus, oameni care aşteaptă, care au pretenţii şi e deja un lucru bun faptul că în România oamenii au început să aibă pretenţii”, a spus Dacian Cioloş, la un eveniment organizat de GMP Advertising, potrivit news.ro.

Premierul a arătat că obiectivul său în următorii ani este de a înlocui spiritul critic de aşteptare cu un spirit critic de acţiune.

”Spiritul acesta critic de aşteptare în societate, pe care l-am văzut trezindu-se în ultimii ani, cred că este obiectivul pe care trebuie să ni-l dăm împreună – şi acesta este obiectivul pe care eu mi-l dau pentru anii următori, indiferent ce o să fac în România – este de a înlocui spiritul acesta critic de aşteptare cu un spirit critic de acţiune, în care să punem sămânţa asta în conştiinţa individuală pentru o implicare într-o acţiune de grup”, a arătat Cioloş.

El a ţinut să precizeze că acesta a fost obiectivul său şi când s-a gândit la campania ”Cuminţenia Pământului”.

”Eu mi-am dorit campania aceasta «Cuminţenia pământului» dincolo de obiectivul financiar, mi-am dorit-o ca să punem o sămânţă în conştiinţa colectivă, în conştiinţa publică faţă de valorile colectivităţii din care facem parte”, a afirmat premierul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.