Liviu Dragnea, pus la colț de Robert Turcescu!

1

Jurnalistul Robert Turcescu i-a cerut socoteală lui Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a convocat o şedinţă extraordinară a Camerei Deputaţilor şi a anunţat acest lucru cu numai 45 de minute înainte. Ba mai mult de atât, jurnalistul a fost scos din sărite şi de faptul că Liviu Dragnea, însuşi preşedintele Camerei, a lipsit de la întâlnire.

Robert Turcescu i-a reproșat președintelui Camerei Deputaților felul în care a organizat ședința extraordinară a Camerei Deputaților și faptul că nu a participat la ea, relatează Romaniatv.net.

Vreau sa va intreb un singur lucru, ati convocat o sedinta extraordinara a Camerei Deputatilor, astazi, da? la ora 17.00. Eram in piata, dupa cum vedeti. Am sarit, am auzit la radio cu o jumatate de ora inaintea convocarii sedintei extraordinare. va rog sa-mi spuneti de ce n-ati fost dvs. la sedinta de la ora 17. Eu am venit. Am ajuns la 17 si 3 minute. Dumneavoastra de ce n-ati ajuns? Sunteti presedintele Camerei Deputatilor. Daca ne-ati convocat pe noi, cu 45 de minute inainte, erau 35 de speriati in sala, dintre deputati, dumneavoastra de ce n-ati venit la sedinta, domnule Dragnea?”, a spus Robert Turcescu.

Liviu Dragnea nu a vrut sa raspunda acuzelor facute de deputatul PMP Robert Turcescu: „V-a ieșit acest circ! Continuați. Eu nu particip la circ”, a afirmat președintele PSD Liviu Dragnea la sfarsitul declaratiei de presa sustinuta de acesta in holul Palatului Parlamentului.

„Asta e o țară normală pe care ne-o propuneți împreună cu cabinetul Grindeanu. Sunteți deputat și președintele Camerei Deputaților. Ar trebui să vă fie rușine!” a strigat Robert Turcescu la final.

Intrebat de jurnalisti de ce a absentat, Dragnea a afirmat ca a stat sa isi pregateasca declaratia de presa, de la finalul sedintei de plen.

Citește și
1 Comentariu
  1. dada spune

    Catre cel care a caligrafiat textul de mai sus,

    Amice, turcescu nu e jurnalist in acest moment, este deputat, senator, ma rog parlamentar.Nu incerca sa stalcesti sensul unor situatii ca nu iti iese.

    Pe turcescu l-a durut in dos ca a lasat Primaria Capitalei pentru Parlament, asa ca o sedinta de rutina la care Dragnea nu a participat nu e mare branza. Are subalteni care sa il informeze.
    Sic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.