Liberalii vor vota împotriva bugetului pe 2017

0

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că Partidul Național Liberal va vota împotriva bugetului de stat pe anul 2017, despre care spune că este „nerealist şi înșelător”. Mai mult, spune Turcan, „PSD aruncă România în spirala populistă și joacă la cazino soarta economiei românești”.

„PNL a decis în grupurile reunite să voteze împotriva bugetului de stat pe anul 2017 propus de PSD. După mimarea prudenței economice din perioada campaniei electorale, PSD aruncă România în spirala populistă și joacă la cazino soarta economiei românești. Bugetul pe anul 2017 este un buget slab, este un buget nerealist, nesustenabil și înșelător. Este bazat pe o creștere economică contrazisă de toate centrele economice de prognoze, de asemenea este gândit pe o creștere a veniturilor imposibil de realizat și pe o sumă imposibil de obținut din fonduri europene, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile anunțate de PSD care au creat așteptări oamenilor nu vor putea fi realizate”, a declarat Raluca Turcan, la finalul reuniunii parlamentarilor liberali, relatează Romaniatv.net.

Liderul PNL a spus că parlamentarii partidului vor depune amendamente, atât pe construcţia generală a bugetului, cât şi pe domenii precum educaţia, sănătatea, precum şi pentru sistemul penitenciar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.