Șoferul care a făcut ravagii în Brașov nu avea permis

Share:

Şoferul care a provocat, sâmbătă după-amiază, accidentul în care au fost implicate opt maşini, pe un bulevard intens circulat din municipiul Braşov nu avea permis de conducere. Tânărului în vârstă de 20 de ani i s-a întocmit dosar penal.

Cercetările poliţişrilor arată că tânărul de 20 de ani a venit cu viteză pe bulevardul Alexandru Vlahuţă, din Braşov, şi a intrat în plin în coloana de maşini care staţiona la semafor, conform news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt la Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, tânărul nu avea permis de conducere de nicio categorie şi i s-a întocmit dosar penal pentru vătătamare corporală şi conducerea unui autoturism fără permis. De asemenea, tânărul este responsabil şi pentru pagubele cauzate, iar şoferii ale căror maşini au fost avariate se pot îndrepta împotriva sa în justiţie pentru recuperarea daunelor.

Accidentul s-a produs, sâmbătă, la ora 13.50, când opt autoturisme au fost implicate, iar patru dintre acestea au fost grav avariate. Patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au ajuns la spital, însă rănile lor au fost minore şi sunt în afara oricărui pericol.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.