Băsescu vede progresul României „ireversibil”

0

Liderul PMP Traian Băsescu face o comparaţie între iunie 1990 şi februarie 2017, spunând că, oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil.

”Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017. În Iunie 1990 Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă, pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu menţionează că, în februarie 2017, „domnul preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în PARLAMENT bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei pentru a apăra principii democratice”.

Liderul PMP aminteşte că acum oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe facebook. ”Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”, este concluzia lui Traian Băsescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.