Cioloș, atac la Grindeanu și PSD

0

Dacian Cioloş a scris pe Facebook că este dezamăgit că, după circa două luni de guvernare, premierul Sorin Grindeanu „nu iese din logica unor afirmații false făcute de PSD în campania electorală”. Cioloş îl sfătuieşte pe Grindeanu să nu mai arunce cu „fumigene”, ci să guverneze transparent și să construiască pe baza politicilor și proiectelor demarate în 2016.

„Domnul Sorin Grindeanu nu reușește, după aproape două luni de guvernare, să iasă din logica unor afirmații false făcute de PSD în campania electorală. Cu atât mai mare este dezamăgirea mea cu cât acum datele oficiale îi sunt la îndemână, nu trebuie decât să le ceară miniștrilor din subordine”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

Fostul premier îi transmite lui Grindeanu că „greaua moștenire în domeniul fondurilor europene nu există”. „Încercați să guvernați transparent și să construiți pe baza politicilor și proiectelor demarate anul trecut în loc să aruncați fumigene ușor de demontat precum „zero fonduri europene” „, a mai scris Cioloş.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.